Kolomvoeten en Houtverbinders onder dak bij KreQ Bevestigingstechnieken

Welkom op de nieuwe website van KreQ BV - bevestigingstechnieken

Welkom op de nieuwe website van KreQ BV – bevestigingstechnieken.  Het voordeel? Je kunt nu eenvoudig de juiste bevestigers en verbinders vinden voor jouw (hout)bouwproject. Heb je het juiste product gevonden? Dan bestel je het direct in de webshop, zodat je het de volgende dag in huis hebt. Let wel even op levertijden rondom de feestdagen.

Op deze website brengen we de kennis van KreQ BV samen met de webshop faciliteiten van kolomvoeten.nl en houtverbinders.nl. Mooi dus alle kennis, kunde, producten en productinformatie op 1 website.

Kolomvoeten.nl en Houtverbinders.nl

Wellicht heeft u al eens kennis gemaakt met de webshops kolomvoeten.nl en houtverbinders.nl. Twee functionele webshops waarin u gemakkelijk en snel uw gewenste producten kon bestellen. Wat u misschien niet wist, is dat deze twee webshops al jaren onderdeel zijn van KreQ BV.

Gelukkig staan ontwikkelingen niet stil en lijken de mogelijkheden vaak oneindig. Dit heeft ons doen besluiten om van 3 platformen naar 1 te gaan. Want KreQ BV staat voor alle vormen van hout verbinden en hout bevestigen. Of het gaat om kolomvoeten, constructieschroeven, paalkappen, balkdragers of een volledig CLT project, bijna ieder product is bij ons te vinden.