Wij leggen de nadruk op kwaliteit, service en technisch advies

Ieder project wordt gedragen door de juiste verbinder, KreQ bevestigingstechnieken kan dat!

Als masterdistributeur van gerenommeerde, internationale merken, waaronder Simpson Strong-Tie en Index Fixing Systems, is KreQ bevestigingstechnieken dé partner voor (hout)bouwend Nederland. Van schroeven en nagels tot bandschroefsystemen, van hoekijzers tot paalankers en van balkdragers tot kolomvoeten. Een breed assortiment, ondersteunt met het beste technische advies, snelle levering, keurmerken en online berekeningstools maakt van de KreQ bevestigingstechnieken jouw verbindende partner voor ieder project.

Over ons

KreQ bevestigingstechnieken, een bijzondere naam voor een specialistisch Fries bedrijf. In september 2009 werd KreQ bevestigingstechnieken, door de huidige eigenaar, opgericht. Deze unieke naam is te danken aan een samenvoeging van de toenmalige (huis)merken; Kress en Quik Drive. In het pand in Joure begon het bedrijf als kleine tussenleverancier in bevestigingsmiddelen, waarna het uitgroeide tot specialistische, ontzorgende kennispartner voor alles wat te maken heeft met het verbinden en bevestigen van hout-op-hout en hout-op-beton.

Onze missie

Als masterdistributeur van de internationale merken Simpson Strong-Tie en Index Fixing Systems, is KreQ bevestigingstechnieken dé partner voor (hout)bouwend Nederland. KreQ bevestigingstechnieken garandeert een snelle levering, biedt uitgebreide technische ondersteuning, geeft producttraining en faciliteert in tools betreffende rekenwaardes en constructieberekeningen. Wij gaan respectvol met elkaar om, stralen betrouwbaarheid uit, garanderen kwaliteit en houden in alles wat wij doen rekening met mens en milieu.

Onze visie

Het creëren van een verbindende schakel tussen fabrikanten en eindgebruikers in de houtbouw, zodat iedere partij de focus kan leggen op zijn eigen corebusiness. Met de kennis, kunde, motivatie en gedrevenheid van het gespecialiseerde team de markt ontzorgen, bedienen en faciliteren om de sterkste (hout)verbindingen te realiseren.

Het team

Loyaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid omschrijft het beste het DNA van het specialistische team van KreQ bevestigingstechnieken. De zogenoemde snelle jongens kom je niet snel bij ons tegen. Dat is een bewuste keuze. Voor ons is het belangrijk om efficiënt te schakelen, in korte lijnen te communiceren en er van op aan te kunnen dat we dezelfde taal spreken. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat verwachten wij van én dat bieden we ook aan onze klant.

Salesmanager Rutger | KreQ bevestigingstechnieken

Rutger van der Meer

Salesmanager – Technisch adviseur

Simon Hoekstra

Accountmanager – Technisch adviseur

Download onze brochure