Samenwerken met wereldmarktleiders

Naar een hoger niveau met Simpson Stong-Tie en Index Fixing Systems

KreQ bevestigingstechnieken werkt samen met wereldwijd, gerenomeerde fabrikanten. Zo kunnen wij onze kwaliteit te allen tijde waarborgen. KreQ bevestigingstechnieken is onder andere masterdistributeur van het merk Simpson Strong-Tie. Door een goede samenwerking en open communicatie kunnen we ons nog sterker opstellen. Onze leveranciers vullen ons aan door het beschikbaar stellen van een ruim assortiment producten, technische documentatie en online berekeningstool. Wij positioneren hun merk op een volwaardige manier in de Nederlandse markt, waarbij we onze leveranciers nóg hoger kwalificeren op gebied van technische advies en service.

Simpson Strong-Tie

simpson-raveeldrager-designserie

Simpson Strong-Tie: een internationaal merk dat ontwerpt, produceert en verkoopt. Voortdurend streven zij naar veiligere en stevigere montage- en verbindingsoplossingen voor bouwconstructies. Van houtverbindingen en (chemische) verankeringen tot nagels en schroeven.

Design Serie
Bevestigers voor CLT verbindingen
Adviesgids HoutSkeletBouw
Alle mogelijkheden van maatwerk
De soorten nagels
Schroeven en constructieschroeven
Toepassingsgids
Aanvullende verbindingen
Ankers en verankeringsharsen
Balkdragers en raveeldragers
Bandijzers en platen
Bevestigingen voor verbinders
Verbindingen voor houten panelen
Kolomvoeten
Verbindingen voor in en om de tuin
Verborgen (onzichtbare) verbindingen

Vraag hier de complete catalogus van Simpson Strong-Tie aan

  INDEX Fixings Systems

  INDEX Fixings Systems is fabrikant en leverancier van bevestigingssystemen. Zij bieden wereldwijd oplossingen die aangepast zijn op de wensen en behoeften van de professionele gebruiker/verwerker. De producten van Index Fixing Systems worden door onafhankelijke laboratoria gekeurd en gecertificeerd waardoor zij te allen tijden garant staan voor kwaliteit.

  Catalogus 2022
  Houtbevestigers
  Bevestigen van zonnepanelen

  Quik Drive

  Quik Drive is het innovatieve schroefsysteem van Simpson Strong-Tie. Een uitgebreid assortiment schroefkoppen (geschikt voor diverse merken schroefmachines) en CE gekeurde bandschroeven. Quik Drive maakt schroeven makkelijk, snel en ergonomisch. Middels een afneembaar verlengstuk is zelfs staand schroeven geen enkel probleem.

  Quik Drive (catalogus nagels en schroeven)
  Bevestigen van houten terrassen en vlonders

  Neem contact op