Samenwerken met wereldmarktleiders

Naar een hoger niveau met Simpson Stong-Tie en Index Fixing Systems

KreQ bevestigingstechnieken werkt samen met wereldwijd, gerenomeerde fabrikanten. Zo kunnen wij onze kwaliteit te allen tijde waarborgen. KreQ bevestigingstechnieken is onder andere masterdistributeur van het merk Simpson Strong-Tie. Door een goede samenwerking en open communicatie kunnen we ons nog sterker opstellen. Onze leveranciers vullen ons aan door het beschikbaar stellen van een ruim assortiment producten, technische documentatie en online berekeningstool. Wij positioneren hun merk op een volwaardige manier in de Nederlandse markt, waarbij we onze leveranciers nóg hoger kwalificeren op gebied van technische advies en service.

Simpson Strong-Tie

Simpson Strong-Tie: een internationaal merk dat ontwerpt, produceert en verkoopt. Voortdurend streven zij naar veiligere en stevigere montage- en verbindingsoplossingen voor bouwconstructies. Van houtverbindingen en (chemische) verankeringen tot nagels en schroeven.

Catalogus 2021
Design Serie
Bevestigers voor CLT verbindingen
Adviesgids houtskeletbouw
Alle mogelijkheden van maatwerk

INDEX Fixings Systems

INDEX Fixings Systems is fabrikant en leverancier van bevestigingssystemen. Zij bieden wereldwijd oplossingen die aangepast zijn op de wensen en behoeften van de professionele gebruiker/verwerker. De producten van Index Fixing Systems worden door onafhankelijke laboratoria gekeurd en gecertificeerd waardoor zij te allen tijden garant staan voor kwaliteit.

Catalogus 2022
Houtbevestigers
Bevestigen van zonnepanelen

Quik Drive

Quik Drive is het innovatieve schroefsysteem van Simpson Strong-Tie. Een uitgebreid assortiment schroefkoppen (geschikt voor diverse merken schroefmachines) en CE gekeurde bandschroeven. Quik Drive maakt schroeven makkelijk, snel en ergonomisch. Middels een afneembaar verlengstuk is zelfs staand schroeven geen enkel probleem.

Catalogus 2021
Bevestigen van houten terrassen en vlonders

Neem contact op