Index Fixing Systems

INDEX Fixings Systems

Fabrikant INDEX (onderdeel van Lontana Group) is al meer dan 30 jaar industriële leverancier van halffabricaten, ijzerwaren en bevestigingssystemen. Met productielocaties en distributiecentra in Spanje, China en Mexico verkopen zij hun producten wereldwijd in meer dan 90 landen. De producten van INDEX worden toegepast in de grootste bouwprojecten ter wereld.

INDEX is voortdurend bezig met onderzoek, ontwikkeling en innovatie om hun doel te bereiken: het leveren van de perfecte bevestiging. De specialisatie is te vinden in de productgroepen;

  • Mechanische en chemische bevestigingen
  • Bevestigers en toebehoren voor thermische isolatiesystemen (ETICS)
  • Bevestigers en toebehoren voor gipsplaten
  • Houtverbinders en schroeven
  • Houtschroeven
  • Houtverbinders
  • Nagels en bouten
  • Schroeven voor vlonders en gevels
  • Boor-, tap- en pvc-schroeven
  • Installatiesystemen en bevestigers voor zonnepanelen
INDEX Fixings Systems

Kwaliteit en keurmerken

Voor INDEX wordt kwaliteit niet alleen bevestigd door het verkrijgen van een keurmerk. Een kwaliteitszegel certificeert dat de ingeslagen weg de juiste is. Maar kwaliteit gaat verder en wordt gezien als een verbintenis die voortdurend moet worden uitgebreid, bijgewerkt en aangepast. De ISO 9001-certficering bekrachtigd het gevoel voor kwaliteit. Daarnaast worden de producten gekeurd en gecertificeerd door de belangrijkste instanties wereldwijd.

Ook het productieproces wordt systematisch, in elke fase, gecontroleerd. Procedures worden zorgvuldig gecontroleerd en bewaakt om de naleving en de kwaliteit van elke fase te garanderen.

Beschikbaarheid en assortiment

INDEX is specialist in ankers, beslag, klemmen, installatiesystemen, enz. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 artikelen welke permanent op voorraad zijn in de distributiecentra in Spanje, China en Mexico (meer dan 45.000 m2).

Om niet te verdwalen in dit enorme aanbod heeft INDEX een zoekmachine ontwikkeld die helpt de beste oplossing voor uw project te vinden. Het zoeksysteem is gebaseerd op het product en hoe het gebruikt wenst te worden.

Research & Development

Wederzijds vertrouwen en respect stellen INDEX in staat te verbeteren dankzij de voortdurende bijdrage van de klanten. Het eigen R&D team van INDEX werk continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het gebruik van nieuwe materialen. De voortdurende verbetering is gebaseerd op het streven naar perfectie in de oplossingen die worden aangeboden. Daarom wordt geïnvesteerd in nieuwe producten, certificeringen, productieprocessen en technologische middelen.

De productielocaties beschikken over alles wat nodig is om het proces van begin tot eind uit te voeren. Zo kan de maximale kwaliteit van de producten gegarandeerd worden. In iedere fase van het proces worden strenge controles uitgevoerd zodat aan klanten de beste diensten en producten aangeboden kunnen worden tegen een concurrerende prijs.

Technische ondersteuning

De stem van de klant is de bouwsteen van de dagelijkse werkzaamheden. Door ernaar te luisteren gaat elk van de 300 professionals bij INDEX® voor aan het werk. Het team van gespecialiseerde ingenieurs biedt een volledig technisch advies. Er is een technische hulpdienst en uitgebreide technische documentatie beschikbaar. Ook wordt er ondersteuning geboden bij het ontwerpen en berekenen van constructiewaarden.

Neem contact op