Makkelijk, snel en ergonomisch schroeven met Quik Drive

Quik Drive; het innovatieve schroefsysteem

Quik Drive is het innovatieve schroefsysteem van Simpson Strong-Tie. Het maakt schroeven gemakkelijk, snel en ergonomisch. Middels een afneembaar verlengstuk is zelfs staand schroeven geen enkel probleem.

Op iedere schroefmachine

Met het Quik Drive systeem kun je eenvoudig je traditionele schroefmachine omvormen tot een automatisch schroefsysteem voor schroeven op band. Quik Drive biedt verschillende schroefkoppen voor diverse toepassingsgebieden, die je eenvoudig op de meest gangbare merken en types schroefmachines kunt zetten. Je bent dus niet merk afhankelijk.

De diverse schroefkoppen zijn oa. geschikt voor het bevestigen van gipsplaten, hout en plaatmateriaal. Ook speciaal hout, zoals terrasplanken van exotisch hout zijn geen enkel probleem, voorboren is niet nodig. De Quik Drive QDHSD is ontwikkeld voor het zwaardere werk, hout op metaal. Vloeren van vrachtwagens en open trailers worden moeiteloos bevestigd met dit systeem.

Schroeven op band

Met een brede range aan bandschroeven voor vele toepassingen is het Quik Drive schroefsysteem breed inzetbaar. De bandschroeven worden toegepast in: hout op hout, hout op staal, vlonders/terrassen, mezzanine vloeren, gipsplaat, cementvezel, velsplaat en houtverbinders.
De bandschroeven van Simpson Strong-Tie zijn grotendeels CE gekeurd en voorzien van karakteristieke waarden en serviceklasse conform eurocode 5.

Ergonomisch werken

Een onderscheidende tool van het Quik Drive schroefsysteem is het afneembare verlengstuk. Hiermee wordt staand schroeven mogelijk gemaakt. Bij het bevestigen van vloerpanelen of vlonders hoeft men niet op de knieƫn te zitten. Een ergonomisch voordeel want ook de rug wordt ontlast. In combinatie met de bandschroeven wordt het werk niet alleen verlicht maar kun je ook sneller werken. Tevens zijn plafonds ook beter bereikbaar. Een steiger of trap hoeft niet gebruikt te worden wat kosten kan besparen en de kans op ongevallen verkleind.

Multifunctioneel

Simpson Strong-Tie garandeert al 15 jaar de kwaliteit en de uitstekende prestaties van het Quik Drive schroefsysteem. Het multifunctionele assortiment is onderhoudsvrij (Teflon delen) en geoptimaliseerd voor het bevestigen en schroeven van vele toepassingen.

Simpson Strong-Tie

Het bedrijf Simpson Strong-Tie heeft Amerikaanse roots en is sinds begin jaren negentig actief in Europa. Het merk ontwerpt, produceert en verkoopt houtverbinders, chemische verankeringen en bandschroefsystemen aan professionals in de gehele bouwsector.

Vraag direct een productdemo Quik Drive aan