Design voor in de tuin

Met de Design Serie creëer je sfeer in je tuin

 

Ken je dat? Staat er een mooie pergola in je tuin, stoor je je aan de houtverbinders. Deze zijn noodzakelijk, anders stort het hele bouwwerk in. Maar kunnen ook een doorn in het oog zijn. Een blauwe regen, klimroos, passiebloem of witte druif doet wonderen. Als deze mooi volgroeit is komt dat natuurlijk ten goede van het natuurlijke karakter en het goede gevoel dat je krijgt bij een dagje in de tuin. Onder een kale pergola is het gewoon niet lekker zitten. 

 

 

 

Strakke lijnen

Hoe mooi een vol begroeide pergola of prieel ook is, dit zorgt ook voor extra gewicht. Hou hier dus rekening mee bij de bouw van je pergola. Gebruik kwalitatief goede bevestigers die ook het gewicht kunnen dragen. Laat je informeren door een expert! 

Heb je niet zulke groene vingers of hou je juist van strakke lijnen? Kies dan voor de houtverbinders uit de Design Serie van Simpson Strong-Tie. Dit zijn unieke zwarte houtverbinders die jouw bouwproject in je tuin sfeer geven. Of het nu gaat om een pergola, prieel, overkapping, veranda of een schutting. Het ruime assortiment biedt volop kansen.

Echt zwart
Weerbestendig
Lange levensduur

Ruim assortiment

De exclusieve Design Serie bestaat uit onder andere hoekijzers, afdekkappen, balkdragers, kolom- en pergolavoeten. Ieder item is voorzien van een duurzame en weerbestendige coating. Deze hoge kwaliteit poedercoating blijft jarenlang zwart. Doordat weersomstandigheden geen impact hebben op de coating blijven de verbinders ijzersterk.

Om het geheel compleet te maken zijn ook de schroeven (bevestigers) leverbaar in een zwarte variant. Zo creëren we eenheid, rust en sfeer!

 

BESTEL DIRECT

 

Andere mogelijkheden

Blinde verbindingen zijn trouwens ook heel mooi voor in tuinprojecten. Je verbindt de houten pilaren/balken met elkaar door een houtverbinder weg te werken in het hout. Je ziet dus vanaf de buitenkant niet hoe ze aan elkaar bevestigd zijn. Lees hier meer over houtverbinders en blinde verbindingen.

Of ontdek het allernieuwste ZPRO assortiment. Een ruime keuze aan houtverbinders en bevestigers als betaalbaar alternatief op RVS.